ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ - ΕΒΟΑΠ ΕΠΕ - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ -

ΕΒΟΑΠ ΕΠΕ - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Διεύθυνση - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Διεύθυνση: ΛΑΡΙΣΗΣ 82 ΚΑΙ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ Τ.Κ. - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Τ.Κ.: 38334
Περιοχή - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Περιοχή: Βόλος Κατηγορία - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Κατηγορία: ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ
Τηλέφωνο - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Τηλέφωνο: 2421063820 Fax - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Fax: 2421063748
Κινητό - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Κινητό: - E-mail - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ E-mail: evoap1@otenet.gr
Υπεύθυνος - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Υπεύθυνος: ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ Ιστοσελίδα:
H  Εταιρεία «ΕΒΟΑΠ Ε.Π.Ε Βαρδάκη – Κανέλλου» προέκυψε από τη συνένωση δύο εταιρειών που παραδοσιακά δραστηριοποιούνταν στον κλάδο των πρατηρίων καυσίμων, των ελαστικών, των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων και ανταλλακτικών, της «Αριστ. Παπαδημητρίου» «και της «Ι. Βαρδάκη & Σία Ο.Ε.». Η Εταιρεία δραστηριοποιούνταν από το 1946 στην οδό Ιάσωνος και στην αρχή της οδού Αθηνών ως ΚΕΠΑ, ενώ η «Ι. Βαρδάκη & Σία Ο.Ε.» από το 1959 ...
Επισκέπτες: 14566

ΕΒΟΑΠ ΕΠΕ - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

ΕΒΟΑΠ ΕΠΕ - ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΟ ΒΟΛΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑ - ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

H  Εταιρεία «ΕΒΟΑΠ Ε.Π.Ε Βαρδάκη – Κανέλλου» προέκυψε από τη συνένωση δύο εταιρειών που παραδοσιακά δραστηριοποιούνταν στον κλάδο των πρατηρίων καυσίμων, των ελαστικών, των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων και ανταλλακτικών, της «Αριστ. Παπαδημητρίου» «και της «Ι. Βαρδάκη & Σία Ο.Ε.».

Η Εταιρεία δραστηριοποιούνταν από το 1946 στην οδό Ιάσωνος και στην αρχή της οδού Αθηνών ως ΚΕΠΑ, ενώ η «Ι. Βαρδάκη & Σία Ο.Ε.» από το 1959 στην οδό Ιάσωνος με Κ. Καρτάλη.

Το 1969 οι δύο αυτές εταιρείες συνενώθηκαν δημιουργώντας την εταιρεία ΕΒΟΑΠ Ε.Π.Ε. στην αρχή της οδού Λαρίσης με αντικείμενο την εμπορία υγρών καυσίμων και την εμπορία ελαστικών. Το πρατήριο υγρών καυσίμων διέθετε τα πλέον σύγχρονα για την εποχή τους συνεργείο βουλκανιζατέρ και πλυντήριο – λιπαντήριο αυτοκινήτων.

Σήμερα διανύοντας ήδη την πέμπτη δεκαετία συνεχούς δυναμικής παρουσίας στο χώρο, η Εταιρεία «ΕΒΟΑΠ Ε.Π.Ε Βαρδάκη – Κανέλλου» έχει καταξιωθεί στην τοπική κοινωνία και εξακολουθεί να προσφέρει άμεση εξυπηρέτηση, την καλύτερη ποιότητα στα παρεχόμενα προϊόντα και ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον.

Στην «ΕΒΟΑΠ Ε.Π.Ε Βαρδάκη – Κανέλλου» θα βρείτε καύσιμα και λιπαντικά SHELL κορυφαίας ποιότητας και με ιδιαίτερα χαμηλές τιμές τις ημέρες προσφοράς στις βενζίνες V-Power, V- Power Racing και στο Diesel V- Power.

Διαθέτουμε  υπερσύγχρονο πλυντήριο για βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτων και πλύσιμο μηχανών. Το πρατήριο αναλαμβάνει διανομές πετρελαίου με πετρέλαιο θέρμανσης Shell. Το προσωπικό της εταιρείας είναι πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή.